• (0 Atsiliepimai)

Maisto klasės silicio Gėlių, šokolado perdavimo lape nustatyti silicio gelio sluoksnį su animacinių filmų zodiako diržai šokolado įrankiai

€14.80

Bakeware

  • Spalva:
  • Dydis:
  • Pridėti į krepšelį Į parankinius
  • Raktiniai žodžiai: pelėsiai, pelėsių ledo, pelėsių gydymas
  • Prekės kodas: h4485
  • Prieinama: Galima jau dabar

Prekės Informacija

prekės informacija

patentų produkto tūrį kalbėti !

desciption : šokolado liejimo formos / maisto perkėlimo popierius pallial

: specifikacija platus 4cmx aukštos 7cm ( bendras )

labai praktiška ir už prieinamą kainą šokolado liejimo , tegul jūsų gamybos šokoladas, patogu, jokių rūpesčių !

1 , pelėsių ir perdavimo popieriaus kreipkitės veido dažų ant driblet miltų , paglostyti sausas naudojimas

2 , perdavimo knyga guli ant stalo , įdėti formų derinimas slėgis perkėlimo popierius viršuje .

3 , šokoladas vandeniui atsparus 83.3% po to , doused mirti , grandiklis strickle , įdėti į šaldytuvą, sušaldyti , sukietėja imti , nuplėšti perkėlimo popierius , pelėsių lenkimo , " ll undrape chhocolates filmas , labai švelni , labai gera demoulding , niekada atitrūkti arba nėra kilimo pelėsiai, kad , blizgesys yra .yra kieto plastiko 's , vėl paliesti pelėsių mesti , yra labai demoulding headachy dalykas phenylketonuric !

4 , pyragas apdaila ar dekoravimo pyragas su šokolado filmas , labai gražus oh !

naudoti pelėsių silikagelio prieš , prašome 40 - 50 laipsnių karšto vandens , pridėti driblet plovikliu ( cleanser esmės), ir krakmolas, kukurūzų krakmolo ( ) su silikageliu, pelėsių plauti , tada , akcijų pusvalandį .tada įdėti plovikliu ir krakmolo pėdsakų švarus plovimo tris kartus vandens .dethread tada silikagelio formų , dėl vėdinimo vėsioje ir sausoje vietose, dviejų ir trijų dienų .

pelėsių už dėmesį valymas , pavėsyje theair .gali būti naudojamas kelis kartus .

  • Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas: šokolado pelėsių
  • Rinkinio Numeris: 1
  • Medžiaga: Silikono
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Tipas: Kepimo & Konditerijos Įrankiai

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas